HOE HET ALLEMAAL GEKOMEN IS!

Stripboeken zijn vrijwel overal te koop, echter niet alle verschillende titels. De meeste verkooppunten komen niet verder dan een redelijke selectie van de meest bekende series: Asterix, Kuifje, Donald Duck en Suske en Wiske. Vaak hebben ze dan alleen de laatste nieuwe delen op voorraad.
Er zijn in Nederland een aantal winkels die verschillende stripboeken in huis hebben, maar de allergrootste sortering strips vind je natuurlijk in de stripwinkels, in de stripspeciaalzaken.

Op 10 februari 1978 opende Jos Huddleston Slater voor het eerst de deuren van zijn stripwinkel Eppo. Jos, een volleerd goudsmid, zag kans om van zijn hobby zijn beroep te maken door een flinke partij oude strips van een winkel die gesloten werd op te kopen. Nog geen twee jaar later kwam zijn broer Mari hem helpen in de snel groeiende wereld van de strip.

Eppo Strips is nu een van de grotere stripspeciaalzaken in Nederland. Als je een verwoed striplezer of een fervent stripverzamelaar bent, maar ook als je van games houdt, loop dan eens binnen bij de winkel aan de Kleine Berg 33 te Eindhoven. In het hartje centrum, vlak achter V&D en op nog geen tien minuten lopen van het station.
In de winkel kun je naast de Huddleston Slater Bros. ook nog Marc Timmermans (comic- & Manga-specialist) tegen het lijf lopen. En Tom, de zoon van Jos, die verzot is op Magic the Gathering en tevens de automatisering voor zijn rekening neemt.[Home] [Stripboeken] [Stripcuriosa] [Eppologie] [Striplinks] [Plattegrond]

- Copyright © 2000 - 2017 CroWeb Design. All rights reserved -